Nyheder

2016-09-23Englandstur, hvalpeplaner og hundefoder.

Som vi har gjort de forrige mange år, har vi været på vores årlige træningstur til England. I år sammen med vores gode svenske venner Tina og Håkan. Kort sagt en helt fantastisk og lærig tur på 2 1/2 uge med masser af træning, hundesnak gode middage og kolde pints - helt igennem som en sådan tur skal være. Dertil kommer, at vejret var helt ekstraordinært godt i alle dage pånær en var der tørvejr  ca. 20 grader varmt og en let brise - helt fantastisk, og så i England. Eneste minus ved turen, var at Tinas superspaniel Diva, der ellers på imponerende vis (selv englænderne måtte løfte på hatten) havde arbejdet hårdt for at finde vildt, som labberne kunne apportere blev svært skadet på turens sidste træning i det nordligste England  - God bedring til Diva, håber at gå bag dine flush snart igen.

Omkring hundetræningen kan der siges rigtig meget. Vi fik alle noget med hjem til egne og andres hunde, både viden og inspiration.

Englandsturen blev også brugt til at finde hanhunde til vores kommende Abby-kuld. Valget faldt igen på FTCH Ferbury Lancelot og Smithsteads, og vi glæder og forventer os meget af dette kuld. Der er lagt rigtig mange overvejelser i denne kombination (og vi har forhørt os hos vores engelske kontakter).

Hundefoder: Vi har nu gennem snart to år forhandlet SNEYD`s hundefoder, og får rigtig mange positive tilbagemeldinger fra mange hundeejere. Desuden har vi fået rørstrømske tilbagemeldinger fra flere med hunde, der enten har meget sarte maver og/eller pels/allergiproblemer. Her har den kornfrie(og allergivenlige) variant med laks været redningen. Vi vil fortsat forhandle dette engelske tophundefoder, til priser der er langt under sammenlignelige produkter.


› Tilbage

 

DK FTCH Blackthorn Bruce

 

 DK FTCH DK TM MPM2013 Jobeshill Olof