Derrity Odin

Forældre: DK FTCH DK TM MPM13 Jobeshill Olof x OFTAW Derrity Rose

Født 25/1-20014

Stambogsnr. DK19127/2014

 

(Engelsk import)

Til Odin hører er en særlig historie, der starter før han kom til verden:

I 2012 var Odins far Brimson (DKTM DKFTCH MPM13 Jobeshill Olof) i England, og blev ført på nogle få markprøver, hvor Brimson  i øvrigt gjorde sig positivt bemærket, ved bl.a., at nå at eyewipe halvdelen af feltet på en prøve, at blive Guns Choice på en prøve hvor han lagde ud med en svær apportering, der gav den eftertragtede og sjældne karakter A + .... en helt anden historie. På en af prøverne blev Brimson ført af hans opdrætter, Jane Fairclough (Kennel Jobeshill). Hun fik Brimson om søndagen, hvor vi skulle rejse hjem, og skulle føre ham dagen efter ! Jane og jeg har trænet meget sammen, men Brimson var aldrig trænet eller ført af andre end mig, hvilket også gjorde udfaldet på prøven hvor Jane førte ham. På den allersidste fugl, med kun 3 hunde tilbage hentede Brimson fuglen, en agerhøne og løb hjem mod Jane, men fik øje på en der lignede mig i den anden ende af kæden og løb direkte hen til ham - men da han opdagede at den var gal løb han hen til Jane og avleverede, men desværre var han ude af prøven. Hvorfor denne historie, jo vinderen af denne prøve var Charlotte Smith med hendes gule tæve FTW Derrity Rose. Charlotte havde bemærket Brimson, og spurgte efterfølgende Jane og mig om hun kunne bruge ham til hendes næste kuld på netop FTW Derrity Rose. Odin er et resultat af dette.

Odin har fra hvalp været noget særligt. Han har et temperament, man kun kan holde af. En total afslappethed jeg fra start forbandt med en fremtidig markprøvehund.

Han voksede til en, ja ret så stor hanhund, som på en god dag vejer 40 kg.

På grund af tidsmangel kom han sen igang med træningen, og var faktisk over et år før hans formelle træning begyndte. Med kun en minimum træningsindsats, blev han først ført på apporteringsprøve og bestod. Derefter åbenklasse test, hvor hans totale ro kom ham til gode, da der blev gået til den med skud og lange drev.

Kun 2 år gammel bestod han Åbenklasse markprøve.

 

 

 

 

Sundhed

Hofter: A/A

Albuer: 0/0

OCD: Fri

Pra: Fri via forældre.

CNM: Fri via forældre

Sd2: Fri

Pra: Fri via forældre

Øjenlyst: uden anmærkninger