Country Sport Blaze

 

Forældre: DK FTCH DK TM MPM13 Jobeshill Olof x SFTCH SWTM MMP 08 Perdix Gundogs Proud Mary.

Født19/6-2013

Stambogsnr. DK16735/2014

Blaze er vores mørkegule (foxred) tæve efter vores "Brimson" (DK FTCH DK TM MPM13 Jobeshill Olof) og svenske  "Mary" (SFTCH SWTM MMP 08 Perdix Gundogs Proud Mary). Begge Blaze's forældre er mesterskabsvindere i hver deres land, og begge er desuden efterfølgere af de berømte Tasco linier. 

Blaze har nogle store sko at fylde ud, men det tager hun vist helt roligt. 

Blaze var fra hvalp speciel, og viste hurtigt at hun var en hund med krummer i. Hun er en meget stilfuld tæve med god fart, og en naturlig evne til at geare ned og systematisk afsøge et område.

Hun har i sin indtil videre korte prøvekarriere vist meget lovende takter, og en tæve vi forventer os meget af, når hun får mere træning og erfaring - det arbejder vi på.

Blaze er indtil videre gået lige igennem prøvesystemet og bestod apporteringsprøve, åbenklasse test og nu også åbenklasse markprøve i første forsøg.

Blaze er nu pensioneret markprøvehund, og nyder at være en fast del af apportørholdet på både store fasanjagter, mindre konsortiejagter, andejagt og alt andet jagt.

Blaze kunne helt sikkert have noget meget mere på markprøverne, hun havde det der skal til, og ikke mindst en enestående evne til at hunte i et lille område, så alt blev blev undersøgt.

Nu nyder vi at se hendes fine hvalpe, og glæder os til selv at skulle have en hvalp fra Blaze i sommeren 2020, hvor hun skal have hendes sidste kuld.

 

 

 

 

Blaze Sundhed

Hofter: A/A

Albuer:0/0

Øjne: PRA fri via forældre

Øjenlyst uden anmærkninger

CNM: FRI

EIC: FRI

Sd2:FRI

Blaze Stamtavle

Far: DK FTCH DK TM MPM13 Jobeshill Olof

Klik her

Mor: SFTCH SvMMP08 SWTM Perdix Gundogs Proud Mary

Klik her