Jobeshill Valentina af Hegnsager (Abby)

Engelsk import.

Abby er ligesom Brimson efter den enormt succesfulde avlstæve FTW Collaroybanks Willow "Bonnie", der fra de to første kuld har produceret, ikke mindre end, 6 FT Champions. Abby er fra Bonnies sidste kuld med FTCH Adoraden Quinn "Spot" som far. Spot blev FT Champion 32 måneder gammel, og har haft en imponerende karriere.

Hun er virkelig en jagthund, der vil og kan arbejde med stor fart og stil. Hendes markeringsevne, hukommelse og  arbejdsvilje er fantastisk. Abby har bestået både apporteringsprøve og åbenklasse test og åbenklasse markprøve.

Abbys prøvekarriere stoppede desværre brat, da hun under træning kom slemt til skade. I sædvanlig Abby-tempo, dvs. full-speed fik hun bagbenet kilet fast, og ødelagde stort set alt hvad der hoder over og underben sammen. Efter en stor opperation med indsættelse af metalbeslag, og efterfølgende lang genoptræning, er Abby nu igen istand til at løbe, springe over forhindringer m.v. Men skaden medførte en svær beslutning om at skåne Abby, og indstille hendes prøvekarierre,  Desværre. Nu nyder hun at være Eva´s trofaste apportør og indehund, ligesom hun vil bruges i avl for at bevare en unik avlslinie.

Stamtavle

Far: FTCH Adoraden Quinn

Mor: FTW Collaroybanks Willow

stamtavle

Sundhed

Hofter: A

Albuer: 0

Øjne: fri for PRA & cataract

PRA: fri via forældre

CNM: fri via forældre

Billeder